У Ланчинській громаді 22 жовтня стартував опалювальний сезон

Відповідне розпорядження підписав селищний голова Ланчинської ОТГ Володимир Попович. Згідно з розпорядженням, з 22 жовтня розпочинається опалювальний сезон у бюджетних установах (школи, садочок, центр первинної медико-санітарної допомоги та ін.)

Про підсумки проекту Програми «U-LEAD з Європою»

      17 жовтня 2018 року  у приміщенні Ланчинської селищної ради об’єднаної  територіальної громади відбулося засідання Молодіжної ради. Участь взяли: консультант  Громадського Центру «Ділові ініціативи» - Оксана  Ковальчук та селищний голова Ланчинської ОТГ – Володимир Попович.

Проведення змагань з футболу «Шкіряний м’яч»

Футбольний турнір «Шкіряний м’яч» - це наймасовіший дитячий спортивний турнір України. Всеукраїнські змагання «Шкіряний м’яч» проводяться з метою підвищення масовості дитячо-юнацького футболу в країні, організації фізкультурно-оздоровчої і виховної роботи в ЗЗСО, зміцнення здоров’я дітей та підлітків, залучення їх до регулярних занять футболом, виявлення здібних футболістів, популяризації та розвитку футболу. 11 жовтня 2018 року в Ланчинській ОТГ відбулися змагання І етапу (першість громади) з футболу «Шкіряний м’яч». У змаганнях взяли участь три ЗЗСО, підпорядковані Ланчинській селищній раді ОТГ: Ланчинський ліцей ім. Ю.Шкрумеляка, Ланчинська гімназія та Добротівська гімназія. Ланчинський ліцей ім. Юрія Шкрумеляка нагороджено грамотою Ланчинської селищної ради ОТГ за зайняте І місце в змаганнях з футболу І етапу(першість громади) на приз клубу «Шкіряний м’яч», такою ж грамотою за зайняте ІІ місце нагороджена Добротівська гімназія, а за зайняте  ІІІ місце – Ланчинська гімназія. Вітаємо переможців та дякуємо всім учасникам гри. Нових перемог!

Принтери та ламінатори для 1 класів НУШ

З метою реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа» та відповідно до наказу міністерства освіти і науки від 13.02.2018 №137  «Про затвердження примірного переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи», Ланчинською селищною радою ОТГ  були придбанікомп'ютерні принтери та ламінатори для перших класів.

Світло серця даруємо вам

Прекрасною осінню, у першу неділю жовтня, до нас приходить свято День працівника освіти. Це час, коли шелестить падолист і снує у полі мереживо бабиного літа, перед вікнами будинків пломеніють мальви, жоржини та айстри, немов дарують весь жар своєї любові нашим вчителям.

Оголошення!

   В п’ятницю – 05.10.2018 року о 13.00 в актовому залі Ланчинського ліцею імені Юрія Шкрумеляка проходитиме свято з нагоди  Дня працівників освіти.Запрошуємо колективи  закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти , ветеранів педагогічної праці та всіх бажаючих.

Вчитися по новому в нових класах

    Відділ освіти, сім'ї та молоді Ланчинської ОТГ отримав шкільні меблі: комплекти парт, шафи та учительські столи для першокласників.  Комплекти парт рівнопропорційно розподілено по закладах загальної середньої освіти Ланчинської селищної ради ОТГ. Комплект для учня складається зі столу-парти та стільця. Усі виступаючі краї металевих деталей закриті пластиковими заглушками. У поверхні кришки розташований отвір під стаканчик та пенал для письмового приладдя. Кути сидіння та спинки стільця заокругленні, анатомічної форми та кріпляться до каркасу стільця спеціальними заклепками, що запобігають травматичності та пошкодженню одягу, а також, унеможливлюють розбирання стільців учнями. Бажаємо творчих досягнень!

Підручники для першокласників

Відділ освіти, сім'ї та молоді  Ланчинської селищної ради об'єднаної територіальної громади отримав першу партію підручників для 1 та 10 класів: українська мова, буквар, математика та Географія  для закладів освіти. Бажаємо нашим учням високих досягнень у навчанні.