Підсумки відпочинково-оздоровчої кампанії літа 2018 р.

На виконання Закону України,відповідно до цільової  соціальної програми  та положення щодо  підбору та направлення дітей для оздоровлення і відпочинку до дитячих закладів за рахунок коштів обласного бюджету відділом освіти, сім’ї та молодіЛанчинської селищної ради ОТГ проводилася оздоровча кампанія .

Методична рада

З метою підвищення ефективності методичної роботи з педагогічними кадрами, вдосконалення її структури і змісту, розвитку творчого потенціалу педагогічних працівників  відділом освіти, сім’ї та молоді створена міжшкільна методична рада. До складу якої ввійшли методист та кращі педагоги загальноосвітніх навчальних закладів Ланчинської селищної ради ОТГ. Міжшкільні методичні об’єднання розпочали свою роботу ще у серпні. Голови  ММО та методист  брали участь у секційних заняттях по предметах, що відбулися у м.Івано-Франківську які проводив Обласний Інститут Післядипломної Педагогічної Освіти з 16 по 23 серпня 2018 року.

Нові підручники для п’ятикласників

Відділ освіти, сім’ї та молоді  Ланчинської селищної ради об’єднаної територіальної громади отримав першу партію підручників для 5 класу для закладів загальної середньої освіти. Бажаємо нашим учням високих досягнень у навчанні.