Фото без опису Фото без опису 17 жовтня 2018 року  у приміщенні Ланчинської селищної ради об’єднаної  територіальної громади відбулося засідання Молодіжної ради. Участь взяли: консультант  Громадського Центру «Ділові ініціативи» - Оксана  Ковальчук та селищний голова Ланчинської ОТГ – Володимир Попович.

      Метою  даного засідання було: підведення підсумків проекту Програми «U-LEAD з Європою» під назвою «Залучення громади до місцевого розвитку – запорука ефективності реформ децентралізації для майбутнього». 8 місяців, як існує Молодіжна Рада Ланчинської селищної ради ОТГ, під назвою «Молодіжні ініціативи».

      За цей  короткий час вдалося спільно втілити  велику частину наших задумів  (реконструкція дитячого майданчика, облаштування приміщення МР,  кольорове оформлення закладів освіти, участь у загальномасових заходах ОТГ). Новостворений Молодіжний Центр об’єднав  найкращих, найактивніших людей і це буде новим поштовхом у розвитку громади. На наших зустрічах панує дружня атмосфера і позитивні емоції. За цей час ми значно зросли . Молодіжна рада , головою якої є Іванюк Катерина Василівна - є і має стати найкращим прикладом української молоді в нашому краю.  І надалі ми продовжуємо працювати над новими проектами та ідеями, для процвітання нашої громади та її жителів. Але для цього нам потрібні молоді, креативні, творчі, енергійні   з цікавими поглядами та новим кругобаченням люди. Тож, ми щиро запрошуємо всіх бажаючих долучатись і творити нашу історію.