"Запали свічку пам'яті!"

     "Запали свічку пам'яті!" Під такою назвою у Ланчинському ліцеї учні вшанували пам'ять жертвам голодомору. Голодомор – це  не лише правда про трагедію, а також правда про великий злочин, про велику жертовність і велику боротьбу.

Посвята в п’ятикласники

        В останній день осінніх канікул під керівництвом класного керівника Н.М.Бойчук відбулася  посвята в п’ятикласники здобувачів освіти Ланчинського ліцею. Місцем проведення цієї важливої події було обрано відпочинкову зону. Щоб отримати посвідчення п’ятикласника потрібно було виконати всі завдання квесту, який складався з семи станцій. Активну участь у проведенні квесту взяли батьки учнів, які були черговими по станціях.

Конкурс солістів «Пісенний дивограй»

10 жовтня 2018 року  у м. Надвірна пройшов ІІ (районний) етап конкурсу солістів «Пісенний дивограй» з метою підтримки та розвитку вокального мистецтва. У конкурсі взяли участь учениця  Ланчинського ліцею імені Юрія Шкрумеляка – Дем’янців Тетяна у номінації «Українська популярна музика», керівник – Цицанюк Любомир Іванович, яка зайняла ІІ місце та учениця Ланчинської гімназії – Мацюк Тетяна у такій ж номінації, керівник – Пнявчук Ольга Миколаївна, яка зайняла ІІІ місце.