Духовні настанови сестри Єремії

Молитва є основою життя, віри і найперший засіб спілкування з Богом. Зверненням «Царю небесний утішителю святий…» розпочалась лекція «Плоди Святого духа - дар воскреслого Христа», з якою виступила сестра Єремія Іванишин – голова комісії освіти Коломийської єпархії УГКЦ. Напередодні Зелених свят вона завітала до Ланчинського ліцею імені Юрія Шкрумеляка на прохання вчителя основ християнської етики Ярослави Григорчук. Особливою набожністю до Святого духа розпочала сестра Єремія свою лекцію з ласкою, любов’ю та милосердям для педагогів закладів загальної середньої освіти Ланчинської громади. Всі присутні наповнились Божою ласкою, яка линула з уст сестри Єремії. Директор Ланчинського ліцею імені Юрія Шкрумеляка Тетяна Дикан подякувала їй за добрі , щирі слова та наголосила, що від хорошої , позитивної людини йдуть лагідні промені добра та милосердя. Сестра Єремія поблагословила всіх педагогів та побажала їм гарного літного відпочинку.

Країна Барвінкова

КРАЇНА МРІЙ! КРАЇНА РАДОСТІ! КРАЇНА БАРВІНКОВА! Сьогодні у Ланчинському ліцеї відбулася важлива подія у житті кожного першокласника,адже кожен з них отримав важливий документ-Паспорт громадянина Країни Барвінкової. Успіхів Вам, наші любі, маленькі Барвінчатка!

ММО ВЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ

Відповідно до плану методичної роботи відділу освіти, сім’ї та молодіЛанчинськоїселищної ради 6 березня 2019 року відбулось засідання міжшкільного методичного об’єднання вчителів початкових класів, вихователів групи продовженого дня та групи дітей дошкільного віку з короткотривалим перебуванням на базі Ланчинської гімназії.

Здобувачі освіти Нової української початкової школи будуть забезпечені підручниками нового покоління!

Згідно листа МОН №1/9-63 від 08.02.2019 та наказу МОН № 1190 від 01.11.2018 «Про проведення конкурсного відбору проектів підручників для 2 класу закладів загальної середньої освіти» з 25 лютого 2019 року почався конкурсний відбір підручників  для 2 класу, важливою частиною якого є ознайомлення та вибір підручників вчителями.