Відповідне розпорядження підписав селищний голова Ланчинської ОТГ Володимир Попович. Згідно з розпорядженням, з 22 жовтня розпочинається опалювальний сезон у бюджетних установах (школи, садочок, центр первинної медико-санітарної допомоги та ін.)

Перед початком опалювального сезону була проводена низка заходів з підготовки навчальних закладів до осінньо-зимового періоду. Зокрема, влітку були проведені гідравлічні випробування всіх систем опалення у закладах соціальної сфери. У Добротівській гімназії був проведений ремонт даху двох корпусів. Продовжуються роботи щодо облаштування та капітального ремонту фасаду Ланчинського ліцею ім. Ю. Шкрумеляка, які були розпочаті за ініціативи Ланчинського селищного голови Володимира Поповича за сприяння обласного депутата Юрія Голінея. З метою своєчасної та якісної підготовки навчальних закладів до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років технічним персоналом закладів освіти разом з заступником селищної голови В. Іванішаком проводилося обстеження технічного стану будівель і споруд, зовнішніх інженерних мереж, котелень, підвалів. Заклади соціальної сфери повністю забезпечені твердим паливом (дровами) на опалювальний сезон 2018-2019 року.

Сподіємось, що всі необхідні заходи для забезпечення належної роботи закладів освіти у осінньо-зимовий період та створення комфортних умов для навчання будуть зроблені. Фото без опису