Прекрасною осінню, у першу неділю жовтня, до нас приходить свято День працівника освіти. Це час, коли шелестить падолист і снує у полі мереживо бабиного літа, перед вікнами будинків пломеніють мальви, жоржини та айстри, немов дарують весь жар своєї любові нашим вчителям.

Святкові урочистості з нагоди Дня працівника освіти проводились у Ланчинському ліцеї. Актова зала була вщентзаповнена працівниками освіти, учнями, громадськістю,запрошеними вчителями-ветеранами. На початку свята селищний голова Володимир Попович та начальник відділу освіти, сім’ї та молоді Андрій Микитин відзначилиграмотами кращих працівників освіти від Ланчинської  селищної ради ОТГ та  вручили Грамоти Департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської облдержадміністрації.Згадали вчителів-ветеранів, які багато років свого життя віддали вихованню молодого покоління. До них із щирими словами привітань, листівками та солодощами напередодні завітали учнігімназій та ліцею Ланчинської ОТГ і запросили на свято.

Теплими осінніми акордами звучали найкращі слова-вітання, танцювальні композиції та музичні сувеніри відвчителів Добротівської гімназії, викладачів музичної школи,вдячних учнів ліцею та гімназій.

В народі кажуть, що письменник живе у своїх творах, скульптор – у створених ним шедеврах, а вчитель – живе у думках і справах своїх учнів. Тому кожна людина з почуттям великої вдячності згадує свою школу і рідних вчителів  все своє життя, адже у кожному прожитому дні у школі було щось неповторне, незабутнє, таке, що залишиться на все життя.

Фото без описуФото без опису Фото без опису  Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису