Ось уже багато  років гостинно відкриває свої двері для дітей, підлітків та юнацької молоді Ланчинський  Центр дитячої та юнацької творчості.

Як і кожен навчальний заклад, ЦДЮТ має свої традиції, сформовані протягом десятиліть. Одна з них – свято Дня відкритих дверей,  яке цього року було присвячене 100- річчю від дня народження видатного  українського  педагога-гуманіста  В.О.Сухомлинського і носило назву  «Серце віддаю дітям!».

Святкове дійство відбулося 3 жовтня 2018 року. Традиційно відкриття почалося з виступу директора Недашківської Я.О. Ведучі Бабіїв Марина таКурищук Тетяна радо привітали усіх присутніх з новим навчальним роком та розповіли гуртківцям та їх батькам про роботу закладу

Всіх гостей свята  дивували своїми здібностями вихованці гуртка «Ансамбль дівчат» (керівник  Мельник Н.Д.) та учасники гуртка «Розмовляємо польською» (Нагорняк І.В.). До уваги глядачів  були представленітеатральні постановки «Сьома дочка» (керівник  Дем’янчук Г.М.)   та «Казка про щастя»(керівник  Нагорняк Р.Б.) .

Також всі учні мали змогу взяти участь у майстер-класах гуртків «Бісероплетіння » (керівник КурищукТ.М.), «Аплікація та орігамі» (керівник КінашевськаО.М.), «Конструювання повітряних зміїв » (керівник Голіней В.П.) , «Спортивне орієнтування» ( Шмід В.Б.), «Юний художник» (Голіней Ю.С.)  та отримали можливість побачити та посміятися над гумористичною сценкою «Розваги Баби Параски та баби Палашки» від гуртка «Дитячий театр»(керівник  Нагорняк Р.Б.) . 

Урочиста частина свята завершилася на яскравому  виступі   молодих талантів – Володимира  та Романа  Малярчуків з піснею «Діти України».

Зокрема, кожен мав змогу помилуватися роботами вихованців гуртків на тему «Україна – єдина країна».Виставка юних умільців вразила барвистістю та креативністю.

Тож якщо ваші діти закохані в мистецтво, мають бажання розвивати свої здібності, пізнати світ і себе, досвідчені педагоги Ланчинського Центу дитячої та юнацької творчості залюбки допоможуть їм у цьому.