Захист споживачів як складова частина захисту прав людини. Розвиток споживачів освіти серед дітей шкільного віку

Захист споживачів як складова частина захисту прав людини. Розвиток споживачів освіти серед дітей шкільного віку

25 жовтня 2019 року на базі Ланчинського ліцею імені Юрія Шкрумеляка  з учнями 8-11 класів відбувся інформаційний захід «Захист споживачів як складова частина захисту прав людини. Розвиток споживачів освіти серед дітей шкільного віку» за участі Грибика Олександра Миколайовича-начальника відділу контролю у сфері внутрішньої торгівлі, послуг, реклами та розгляду звернень громадян інспекції з питань захисту прав споживачів ГУ Держпродспоживслужба в Івано-Франківській області;Сенчук Валентини Володимирівни-завідувачки сектору контролю за рекламою, дотриманням антитютюнового законодавства та пробірного контролю Управління захисту споживачів ГУ Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області; Том'як Олександри Володимирівни - головного спеціаліста відділу ринкового нагляду Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області; Чикачової Іванни Ігорівни-провідного бухгалтера Управління держпродспоживслужби в Надвірнянському районі.

Спорт – моя любов!

Спорт – моя любов!

«Спорт – моя любов!» - саме таку відповідь неодмінно почуєте ви чи не від кожного учня Ланчинського ліцею імені Юрія Шкрумеляка (а їх у нас 650!) на запитання про улюблений предмет.

Відпочинок з користю

Відпочинок з користю

В рамках підготовки до святкування Дня селища Ланчин, 20.06.2019 р. для учасників літнього відпочинкового майданчика "Веселкове літо 2019", котрий проходить при Ланчинському центрі дитячої та юнацької творчості з ініціативи голови Володимира Поповича була проведена ознайомча лекція-екскурс в історію та сучасність рідного селища.