Фото без опису

23 травня 2019 року в Івано-Франківському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти відбулася презентація унікальної книги "Олюднимо історію разом", в яку увійшли 62 неймовірно цікаві історії, написані дітьми. Учні з усієї області розповіли про забутих чи зовсім не знаних героїв, учасників АТО, наших захисників, а також талановитих людей, які окрилюють і надихають нас, сучасників. До цієї книги увійшла також розповідь про учня Ланчинського ліцею, сімнадцятиразового чемпіона України з шашок Олександра Коваля. Автори есе про юного спортсмена - Юлія та Юрій Голінеї. На презентації книги наш ліцей, наше селище Ланчин гідно представила співавтор есе "Хлопчик з очима янгола" учениця 6-Б класу Юлія Голіней. 
Яке чудове покоління підростає в Ланчині! Уміє по-справжньому, щиро, непідробно радіти успіхові яскравого таланту, яким є Олександр Коваль.
P. S. Сьогодні на святі останнього дзвінка в Ланчинському ліцеї імені Юрія Шкрумеляка книгу "Олюднимо історію разом" урочисто вручив Олександру Ковалю випускник Юрій Голіней. 
Віват, чемпіоне!