«Спорт – моя любов!» - саме таку відповідь неодмінно почуєте ви чи не від кожного учня Ланчинського ліцею імені Юрія Шкрумеляка (а їх у нас 650!) на запитання про улюблений предмет.

Насправді, фізкультуру і спорт у нашому навчальному закладі люблять усі: учні початкової ланки, ліцеїсти середніх класів, старшокласники. І цю пристрасть до спорту, жагу перемагати у спортивних змаганнях передають  нам улюблені вчителі фізичного виховання: Іваночко В.М., Гринів Н.В. Наші наставники у відмінній фізичній формі, вони активно займаються спортом завжди і скрізь: у вихідні, під час канікул, навіть під час літньої відпустки!

«Найкращий підручник на уроці фізкультури , - жартують наші вчителі, - спортмайданчик».

І ось День фізичної культури і спорту в нашому ліцеї! Це - неймовірні змагання у 6-7 класах з футболу,  біг – у 9 класах,  естафета - у 10-х, змагання зі стрітболу -  серед учителів. До слова, найбільш популярними в нашому ліцеї є ігри з футболу, волейболу, баскетболу, а також інтелектуальні ігри з шахів і шашок, у нас є свій чемпіон – Олександр Коваль (18-ти разовий чемпіон України, срібний та бронзовий призер Чемпіонату світу з шашок).

У наших вчителів велика мета – виховувати нас міцними, витривалими, здоровими, популяризувати здоровий спосіб життя. І ця висока мета – ми віримо – буде зреалізована! Адже вчителі дають нам у життєву дорогу найбільший скарб – ЗДОРОВ’Я!

Хай квітують спорт, фізична культура в нашому ліцеї, хай радують нас юні спортсмени новими зажинками -  вагомими здобутками у змаганнях.

Хай відроджується минула спортивна слава нашої альма матер!

Фото без опису