Фото без опису

Із Дня Святого Миколая починаються радісні, сповнені чудес, новорічні та різдвяні свята, які завжди несуть з собою якісь особливі відчуття – казки, справжнього дива, надії на здійснення мрій, віру у краще. Чарівного свята більше за всіх очікують саме діти і, напевно, подарувати його – найголовніша місія дорослих.

І в нашому селищі в цей день всі бажаючі зібралися у сквері ім. Ю.Шкрумеляка, щоб разом привітати прихід зимових свят.

Голова громади – Володимир Попович, привітав всіх, хто носить це чудове ім'я, з Днем Ангела та майбутнім Різдвом Христовим. Побажав усім, щоб Миколай подарував у кожну сім'ю достаток, віру, надію і любов.

У виконанні викладачів та вихованців музичної школи прозвучали колядки, які воєдино злилися з голосами всіх   присутніх.

Свято ставало дедалі цікавішим, адже завітав сам Миколай з подарунками. Обличчя діток, присутніх на святі сяяли усмішками, і всі з нетерпінням очікували на подарунки. Тож вони з радістю читали віршики і співали пісні. І, безперечно, їхні бажання здійснилися – всі отримали   бажані   подарунки.

Ці свята мають особливе значення, бо знаменують собою завершення старого року, в якому ми спільно працювали над вирішенням найгостріших і найактуальніших питань, а також народження нового періоду, нових надій і сподівань. У цей час ми щиро прагнемо бути разом зі своїми найріднішими, дарувати їм свою любов і піклування. Усе це єднає та зближує людей незалежно від їх поглядів і переконань, надихає на нові звершення та добрі справи. Пам’ятаймо: ніщо добре не дається легко. Усім разом треба долати життєві перешкоди, примножувати й покращувати своєю працею, сумлінням і розумом наше життя, розбудовувати рідний край і Вітчизну.

Щасливого нового року й веселих різдвяних свят!