Фото без опису

Тетянко й Олександре!

 

         Кожен фініш – це, по суті, старт

         Учні Ланчинського ліцею імені Юрія Шкрумеляка Олександр і Тетяна Ковалі виборюють перемогу на чемпіонаті України з шашок, який відбувається у ці дні у Вінниці.

         Брат і сестра Ковалі – це гордість і слава нашого навчального закладу. Олександр – п’ятнадцятиразовий чемпіон  України з шашок – 64, срібний призер світу із шашок – 64 та срібний призер із турецьких шашок. Чимало нагород у Тетяни: кубки, грамоти… Кінець 2018 року став прекрасним стартом для шашкістів у 2019 році: на чемпіонаті Івано-Франківської області серед юних надій брат і сестра Ковалі зайняли перше місце (29 грудня 2018 р.) із шашок – 64, а 17-20 січня 2019 року юні шашкісти знову завойовують перше місце із шашок – 100 на такому ж чемпіонаті.

         Учні 3-Б та 7-Б класів ліцею (класні керівники Гелембен Г.М.,

Білоус Г.В.) щиро вітають своїх однокласників з блискучою перемогою в обласних змаганнях і бажають їм успіхів на чемпіонаті України у Вінниці. Педагогічний та учнівський колективи ліцею імені Юрія Шкрумеляка  пишаються вами, Тетяно і Олександре, вітають вас з вагомими успіхами, високими досягненнями, поздоровляють ваших тренерів-наставників Дмитра Мартиненка та Марію Коваль і вірять, що ваші сильна воля, бійцівський характер і наполеглива праця допоможуть перемогти на чемпіонаті у Вінниці.

         Віват, Олександре! Віват, Тетянко!

 

 

 

 

Ліцеїст Олександр Коваль – чемпіон України

 

      Завершився чемпіонат України із шашок у Вінниці, на якому учень Ланчинського ліцею ім.Юрія Шкрумеляка завоював друге місце.

        Але на чемпіонаті України із шашок, який відбувається у  ці дні в Херсоні, кандидат у майстри спорту Олександр Коваль здобув перше місце із шашок – 100 і став шістнадцятиразовим чемпіоном України.

       Ми вітаємо Олександра Коваля з блискучою перемогою! Адже це дозволить юному спортсменові кваліфікуватися на чемпіонати Європи та світу. Швидка і блискавична ігри – попереду, і ми бажаємо Олександру Ковалю здобути в них почесні місця. Віват переможцю!

          Ланчинський ліцей ім.Юрія Шкрумеляка і вся громада ОТГ пишаються тобою, Олександре!