Фото без опису

14.02.2019 року відбулася оперативна нарада керівників навчальних закладів при голові Ланчинської селищної ради ОТГ В. Поповичу.

Під час чергової наради розглянули наступні питання: про підготовку та проведення літніх відпочинкових майданчиків;про підготовку та проведення конкурсу літературного читання, театрального мистецтва, вокального мистецтва; про участь у конкурсах, змаганнях, олімпіадах; про ведення списків вакцинованих дітей,перелік необхідних медичних  препаратів закладів освіти; про дотримання бюджетної дисципліни, та роботу з централізованою бухгалтерією; про ведення ділової документації згідно Інструкції з ведення ділової документації у загальноосвітніх навчальнихзакладах I - III ступенів; про впровадження в закладах освіти курсу «Місцевого економічного розвитку»; про замовлення підручників з предмету інформатика 5 клас згідно листа Департаменту освіти, науки молодіжної політики від 8.02.2019 р. № 192/01-14/02.1; про списання матеріальних цінностей; про проведення право виховної роботи та здійснення її перевірки у закладах освіти Ланчинської ОТГ.

За результатами наради керівникам закладів освіти дано протокольні доручення щодо поліпшення організаційної роботи в закладах освіти Ланчинської селищної ради ОТГ.