Семінар у Ланчинському ліцеї: пошуки і знахідки

18 квітня 2019 року у Ланчинському ліцеї імені Юрія Шкрумеляка відбувся теоретично-методичний семінар учителів української мови і літератури, зарубіжної літератури та англійської мови навчальних закладів Ланчинської ОТГ з питання «Розвиток творчих здібностей учнів засобами слова в системі особистісно орієнтованої освіти». Зі вступним словом до слухачів семінару звернулася його керівник, вчитель-методист Ганна Дем’янчук. У рамках семінару відбувся круглий стіл з питання «Формування ключових і предметних компетентностей учнів на уроках словесності та в позакласній роботі засобами літературного краєзнавства», в якому взяли участь всі слухачі заняття. Учитель англійської мови ліцею Ірина Мацюк показала мультимедійну презентацію своїх здобутків з теми «Реалізація ідеї дитиноцентризму на особистісно орієнтованому уроці. А вчитель української мови і літератури Любов Сікорин презентувала учнівський мультимедійний проект «Юрій Шкрумеляк – співець січового стрілецтва», оскільки  18 квітня – 124-а річниця від дня народження Юрія Шкрумеляка, ім’я якого носить ліцей. Системою роботи зі старшокласниками щодо підготовки їх до ЗНО поділилась вчитель-методист   Ганна Казюк, розікривши теоретичні та практичні аспекти проблеми.

Майбутнє лісу у твоїх руках

Ліс -  це частина природи. Без дерев, як без води чи повітря, не може обійтися людина. Ліс – захисник урожаю. Недаремно люди здавна насаджували полезахисні смуги. Охороняти природу – конституційний обов’язок кожного громадянина України.

Відбулося засідання міжшкільного методичного об’єднання вчителів математики, фізики, інформатики

21 лютого 2019 року відбулося засідання міжшкільного методичного об’єднання вчителів математики, фізики, інформатики на базі Ланчинського ліцею імені Юрія Шкрумеляка.

Круглий стіл

       День 22 січня ввійшов до національного календаря як велике  національне свято - День Соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель. 

Колядуймо разом!

Флешмоб під таким девізом, започаткований минулого року, відбувся в Ланчинському ліцеї імені Юрія Шкрумеляка.