Ігри до ювілею вчительки

       Сьогодні, у неповторний осінній день, в Ланчинському ліцеї імені Юрія Шкрумеляка учні і вчителі вітали вчительку фізкультури Гринів Наталію Василівну з передднем розкішного 60-річного ювілею. Разом із квітами любові і поваги ліцеїсти і педагоги піднесли незвичайний подарунок: змагання зі стрітболу між шістьома командами учнів 8-х, 9-х, двох 10-х, 11-х та командою молодих вчителів. Цей турнір організував вчитель фізкультури Іваночко В.М., адже Наталія Василівна - його наставник, прийшла в наш навчальний заклад молодою і за десятки літ вплела в коси спортивної історії нашого ліцею цікаві, славні сторінки. Директор ліцею Дикан Т.М., учні та вчителі з цікавістю спостерігали за напруженою, динамічною, інтригуючою та захопливою  грою.  П’ять десятихвилинних  ігор - і врешті-решт перемагають вчителі!  Скільки радості, скільки щастя в очах учительки: змагання в її честь! Неймовірно!

День фізичної культури і спорту! Щоб здоровим буть сповна, фізкультура всім потрібна!!!

День фізкультури і спорту в Ланчинському ліцеї пройшов під гаслом "Щоб успішно розвиватись, потрібно спортом нам займатись!!!" Організаторами дня фізкультури і спорту стали вчителі фізичного виховання Іваночко В. М та Гринів Н. В. , які провели змагання з баскетболу між вчителями та футболу серед учнів.

Зустріч випускників

Ось уже 10 років підряд, після закінчення навчального року , за доброю традицією, наша школа відчиняє свої двері й з нетерпінням чекає на своїх колишніх випускників. На таку зустріч Ланчинський ліцей  запросив  випускників, в яких за плечима 50, 40, 30,35, 20,15,10,5 років після закінчення школи. Школа - це місто дитинства, де виріс, стежками якого ходив, зустрічався і дружив, і де був щасливим.... Такі зустрічі необхідні всім нам, тому що лише в школі ми відчуваємо себе в Країні Дитинства...

Ой маю я три Матері і всі три хороші

    У травні, коли розцвітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято Матері. Це свято уособлює в собі  три найдорожчих людському серцю образи:

Зустріч з керівництвом Івано-Франківського інституту та коледжу  Короля Данила

16.05.2019 року учні 11-А класу Ланчинського ліцею ім. Юрія Шкрумеляка  та учні 9-го класу Середньомайданського ліцею здійснили поїздку в Івано-Франківський інститут та коледж  Короля Данила, де відбулася зустріч з керівництвом даного навчального закладу. Випускники ознайомилися  із правилами вступу до цього вузу  та різноманітними професіями, які можуть здобути там. Сповнені вражень та емоцій учні подякують   голові Ланчинської   ОТГ Поповичу Володимиру Васильовичу  та раднику ректора інституту Касіянчуку Василю Дмитровичу  за організацію поїздки.

Мамине серце

       15 травня в Ланчинському ліцею ім. Юрія Шкрумеляка відбулося свято "Мамине серце". Учні 2 Б класу (кл. керівник Петруняк Г. І.) привітали найніжнішими, найкращими, найщирішими слова своїх мам, подарували багато радісних емоцій. Дзвінкі пісні, граційні танці - все для найрідніших. Вшановані були і бабусі - матусі матусь. Звернулись дітки і до небесної Матері, яка для нашого народу, для кожної родини є шанованою заступницею, святою Покровою.

Дорогі наші матері

        «Дорогі  наші  матері, ми ще і ще раз від усього серця вітаємо Вас з цим прекрасним весняним святом – Днем Матері, бажаємо Вам добра і здійснення сонячних материнських мрій і надій. Радості Вам без меж, вдячності від дітей, синівської любові і тепла. Хай Бог дає сили та спокою, щасливої долі на рідній землі, здоров’я на довгі літа», - такими словами  учні  5-В класу привітали своїх найдорожчих  людей з наступаючим святом матері, у виховному заході, яке вони підготували: «Мамо, голубко, прийди подивися, сина від бід захисти».