Проведено засідання МО вчителів української мови та літератури

У Ланчинському ліцеї ім.  Юрія Шкрумеляка  стартував І етап ІХ Міжнародного  мовно-літературного  конкурсу  учнівської  та студентської молоді  ім.Тараса  Шевченка.  Було проведено засідання  МО  вчителів української  мови  та  літератури.

День миру у Ланчинському ліцеї імені Юрія Шкрумеляка

Урочисто, яскраво, незабутньо  пройшов День миру у Ланчинському ліцеї імені Юрія Шкрумеляка! На плацу зібралися  понад 600 ліцеїстів  із символічними голубами  в руках,  педагоги, батьки, почесні гості: голова ОТГ Володимир Попович,заступник голови ОТГ Василь Іванішак, начальник відділу освіти Ланчинської  ОТГ Андрій Микитин.

Творче освітнє середовище в Ланчинському ліцеї імені Юрія Шкрумеляка - результат тісної співпраці з громадами і батьками

Ланчинський ліцей імені Юрія Шкрумеляка впевнено і твердо крокує на шляху розбудови Нової української школи, усвідомлюючи те, що це довготривала реформа, реформа на десятиліття, яка розпочалася, по суті, вже зараз. Наші ліцеїсти відчули зміни у перші дні навчання, особливо 63 першокласники, які дали старт Новій українській школі. Саме їх вільному розвитку сприятиме творче середовище, організоване Ланчинською ОТГ, батьками та педагогами. А сучасне освітнє середовище, як відомо, один з дев’яти ключових компонентів формули Нової школи. І це добре розуміє голова Ланчинської ОТГ Володимир Попович, пам’ятаючи народний вислів: аби добре жити, не треба шкодувати грошей на дві речі – здоров’я і освіту. Саме за його ініціативи і підтримки Ланчинська селищна рада виділила 50 тисяч гривень на підвісні стелі та освітлення у класах для першокласників, учні отримали ноутбуки та конструктори лего-цеглинки. А вчитель трудового навчання ліцею Юрій Голіней майстерно розмалював стіни цих класів, які цвітуть тепер дивовижною квіткою, обігріті ясним сонечком, сяють веселковими барвами. Приміщення стали схожі на палац, де витає таїна пізнань, панує затишок, а кожен день для наших першачків розцвітатиме  тепер новою квіткою на дереві знань. Спасибі вам, Юрію Степановичу, за натхненну і творчу працю!

День фізичної культури і спорту

      Свято День фізичної культури і спорту в Україні відзначається в другу суботу вересня. Ланчинський ліцей імені Юрія Шкрумеляка є активним учасником Дня фізичної культури і спорту. В ліцеї було проведено цілу низку заходів, зокрема, Стефанців Аліна Василівна з вихованцями 1-го класу провела руханку, до неї приєдналися учні 4-го  класу  під керівництвом Гресько Ірини Василівни. Зворушлива музика сприяла  емоційному  настрою.

Зустріч випускників Ланчинського ліцею ім. Ю. Шкуреляка.

        Уже традиційно, у першу неділю червня, Ланчинський ліцей гостинно відчинив двері і запросив випускників на Вечір зустрічі шкільних друзів. Святкування відбулося у теплій та зворушливій атмосфері. Всі гості залишились дуже задоволені і пісня радості ще довго панувала у актовій залі.