21 лютого 2019 року відбулося засідання міжшкільного методичного об’єднання вчителів математики, фізики, інформатики на базі Ланчинського ліцею імені Юрія Шкрумеляка.

Цікавим та змістовним був урок-конференція з фізики на тему «Шкала електромагнітних коливань», який підготувала та провела Цицанюк Г.Я. з учнями 11 класу.

Весело та захоплююче відбувся квест з фізики «Ключ до знань» з учнями 10 класу під керівництвом Галіва М.О. До даного заходу були залучені всі присутні педагоги.

Голова ММО Петруняк І. М. підготував мультимедійну презентацію під назвою «Математика як STEMпредметно інтеграційні основи».

Спеціаліст відділу освіти, сім’ї та молоді Балабан Н.В. оголосила списки учнів -переможців закладів загальної середньої освіти ОТГ та підвела підсумки проведених І , ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнських олімпіад , а також розповіла про терміни реєстрації та графік проведення на основної сесії ЗНО у 2019 році. Підводячи підсумки методичного об’єднання, педагоги провели обговоренняматеріалів заходу та запропонували створення «Методичної скарбнички».

Директор ліцею Дикан Т. М. наголосила, що цінним для, педагогів є обмін досвідом роботи, а саме відкриті уроки ,проведення пошукових квестів, сприятлива атмосфера, розуміння і підтримка, спонукають до нових ідей, креативності та творчого розвитку вчителя. Дякуємо дирекціїта педагогам ММО закладу за організацію та проведення заходу.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису