Виборчий округ: №1 (вул. Млинарська, Соборна смт Ланчин).

Партія: ВО «СВОБОДА».

 

У жовтні 2017 року я обраний депутатом Ланчинської селищної ради об’єднаної територіальної громади сьомого демократичного скликання по виборчому окрузі № 1 (вул. Млинарська, Соборна cvn Ланчин). Є членом постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, екології, будівництва, ЖКГ та планування території, сфери послуг та торгівлі.

 

У своїй діяльності керуюся Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих ради», Регламентом роботи Ланчинської селищної ради та іншими нормативно-правовими актами, що визначають порядок діяльності депутатів та ради.

 

Протягом 2017 - 2019 років виконую депутатські повноваження згідно Закону України "Про статус депутатів місцевих рад". З часу обрання мене депутатом я не пропустив жодного засідання сесії селищної ради без поважної причини.

 

За період 2018/2019 років до ради подав особисто звернення щодо ремонту вуличного покриття вулиць Млинарська, Соборна, а разом із депутатами-свободівцями подав 14 звернень. А саме: 

- Щодо збільшення фонду на виконання депутатських повноважень - Щодо ремонту вулиць та підсипу щебенем; 

- Щодо ремонту опалення в садку, ремонту штучного покриття спортивного майданчика у Ланчинській гімназії; 

- Щодо продажу наркотичних речовин та грального бізнесу в ОТГ;

- Щодо питання подання жителям ОТГ неякісного газу; 

- Проти капітуляції Україною за так званою формулою Штайнмаєра; 

- Щодо недопущення продажу землі сільськогосподарського призначення; 

- Щодо відзначення в громаді державних, національних свят, вшанування пам'ятних дат національно-визвольної боротьби та видатних діячів культури і мистецтва; 

- Щодо використання революційного прапора ОУН на території Ланчинської селищної ради ОТГ; 

- Щодо врегулювання ситуації з ринком електроенергії; 

- Щодо прийняття антиолігархічного пакету докорінних перетворень; 

- Щодо внесення в порядок денний звіту начальника КП «Карпати» на сесію ради;

- Щодо підтоплення господарств по вул. Молодіжна 46,48,50; 

- до Президента України Володимира Зеленського, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Служби безпеки України, Генеральної прокуратури України, Міністерства внутрішніх справ України з приводу вбивства українського патріота Артема Мирошниченка.

 

У 2018 році на моє звернення та за сприяння депутата Івано-Франківської обласної ради Михайла Іваночка з обласного бюджету виділено кошти на проведення вуличного освітлення, з яких освітлено вулицю Млинарська мого виборчого округу.

 

На засіданнях разом із депутатами обговорювали основні проблеми Ланчинської ОТГ, розглядали проєкти рішень, вносили пропозиції та приймали важливі рішення щодо бюджету, соціально-економічного розвитку, земельних питань.

 

Протягом 2017 - 2019 р. я пропустив 1 пленарне засідання ради у зв’язку із поважними причинами (через хворобу). 

 

Мене цікавлять шляхи наповнення селищного бюджету, ефективність використання коштів місцевого бюджету, питання благоустрою території. Кошти, які виділялися селищною радою на виконання депутатських повноважень у сумі 10 880 грн. були використані для лікування хворих жителів Ланчинської ОТГ. 

 

Протягом року приймав участь у масових заходах, зокрема до Дня селища, вшанування Героїв Небесної Сотні, Дня Героїв, Дня Гідности та Свободи, Дня створення УПА та ін. Спільно з благодійним фондом «Свобода, Гідність, Перемога», із депутатами-свободівцями та громадою займаємось волонтерством для підтримки наших захисників у московсько-українській війні. У 2018 році спільно із громадою Ланчинської ОТГ провели акцію «Весняні гаївки». У 2019 році спільно із жителями вул. Млинарська мого виборчого округу  провели Різдвяні вечорниці, де наліпили 10 відер вареників. 

 

У 2020 році пріоритетним завданням для себе ставлю питання освітлення вулиці Соборна, ремонту вуличного покриття на окрузі № 1 та благоустрою території. Шановні жителі вулиці Млинарська та Соборна тільки з Вашою підтримкою і взаєморозумінням ми зможемо зробити наш округ привабливим та красивим. 

 

З повагою депутат селищної ради                                                               Василь Іваночко