Фото без опису

ЗВІТ депутата Ланчинської селищної ради об’єднаної територіальної громади по виборчому округу № 19 (вул. І. Франка та Ф. Іваночка селища Ланчин) БАЛАБАН НАТАЛІЇ ВАСИЛІВНИ від ВО «СВОБОДА» про свою діяльність у 2017/2019 роках.
У жовтні 2017 року я обрана депутатом Ланчинської селищної ради об’єднаної територіальної громади сьомого демократичного скликання по виборчому окрузі № 19 (вул. І.Франка т Ф.Іваночка селища Ланчин). Є секретарем постійної депутатської комісії з питань охорони здоров’я та соціальної політики, надання публічних послуг, учасників АТО.
У своїй діяльності керуюся Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих ради», Регламентом роботи Ланчинської селищної ради та іншими нормативно-правовими актами, що визначають порядок діяльності депутатів та ради.
Протягом 2017/2019 років виконую депутатські повноваження згідно Закону України "Про статус депутатів місцевих рад". З часу обрання мене депутатом я не пропустила жодного засідання сесії селищної ради без поважної причини.
За період 2018/2019 років до ради за ініціативи жителів вулиць Ф. Іваночка, І. Франка, Прикарпатська подала 3 звернення (щодо ремонту лавки, перейменування вулиці, вивозу каналізаційних відходів), а разом із депутатами-свободівцями подала 14 звернень. А саме:
- Щодо ремонту штучного покриття спортивного майданчика у Ланчинській гімназії та капітального ремонту опалення в садочку
- Щодо ремонту вулиць та підсипу щебенем
- Щодо збільшення фонду на виконання депутатських повноважень
- Щодо питання подання жителям ОТГ неякісного газу
- Щодо продажу наркотичних речовин та грального бізнесу в ОТГ
- Щодо питання подання жителям ОТГ неякісного газу
- Проти капітуляції Україною за так званою формулою Штайнмаєра
- Щодо недопущення продажу землі сільськогосподарського призначення
- Щодо відзначення в громаді державних, національних свят, вшанування пам'ятних дат національно-визвольної боротьби та видатних діячів культури і мистецтва
- Щодо використання революційного прапора ОУН на території Ланчинської селищної ради ОТГ
- Щодо врегулювання ситуації з ринком електроенергії
- Щодо прийняття антиолігархічного пакету докорінних перетворень
- Щодо внесення в порядок денний звіту начальника КП «Карпати» на сесію
- Щодо підтоплення господарств по вул. Молодіжна 46,48,50;
- до Президента України Володимира Зеленського, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Служби безпеки України, Генеральної прокуратури України, Міністерства внутрішніх справ України з приводу вбивства українського патріота Артема Мирошниченка.
У 2018 році на моє звернення та за сприяння депутата Івано-Франківської обласної ради Михайла Іваночка з обласного бюджету виділено кошти на проведення вуличного освітлення, з яких частково освітлено вулицю І. Франка мого виборчого округу. Сподіваюсь, що у 2020 році зможемо за кошти обласного бюджету освітити вулицю Федора Іваночка та завершити освітлення по вул. І. Франка.
Провела разом із колегами депутатами Наталією Яремин, Надією Данилюк, Марією Гоцяк та депутатом обласної ради Михайлом Іваночком спільні 3 зустрічі на окрузі, де обговорювалися важливі питання стосовно облаштування лавок через річку Слобужницю, облаштування джерела в урочищі «Забереж», ремонту дорожнього покриття та підсипу щебенем.
На засіданнях разом із депутатами обговорювали основні проблеми Ланчинської ОТГ, розглядали проекти рішень, вносили пропозиції та приймали важливі рішення щодо бюджету, соціально-економічного розвитку, земельних питань.
Протягом 2017/2019 р. пропустила 3 пленарних засідань ради (у зв’язку із хворобою та відрядженням).
Мене цікавлять шляхи наповнення селищного бюджету, ефективність використання коштів місцевого бюджету, питання благоустрою території.
Кошти, які виділялися селищною радою на виконання депутатських повноважень у сумі 10880 грн. були використані для лікування хворих жителів Ланчинської ОТГ.
Протягом року приймала участь у масових заходах, зокрема до Дня селища, вшанування Героїв Небесної Сотні, Дня Героїв, Дня Гідности та Свободи, Дня створення УПА та ін.
Спільно з благодійним фондом «Свобода, Гідність, Перемога», із депутатами-свободівцями та громадою займаємось волонтерством для підтримки наших захисників у московсько-українській війні. У 2018 році спільно із громадою Ланчинської ОТГ провели акцію «Весняні гаївки». У 2019 році спільно із жителями вул. Млинарська провели Різдвяні вечорниці - наліпили 10 відер вареників.
У 2020 році пріоритетним завданням для себе ставлю провести вуличне освітлення по вул. Ф. Іваночка та завершити освітлення вул. І. Франка, також буду піднімати в черговий раз питання по ремонту доріг на окрузі № 19 та благоустрою території. Шановні жителі вулиць І. Франка та Ф. Іваночка тільки з Вашою підтримкою і взаєморозумінням ми зможемо зробити наш округ привабливим та красивим.

З повагою
депутат селищної ради Наталія Балабан