Фото без опису

Виборчий округ: № 11 (вул. Свободи, Незалежності смт Ланчин).

Партія: ВО «СВОБОДА».

 

У жовтні 2017 році, я  був обраний  депутатом Ланчинської селищної ради ОТГ  сьомого скликання по виборчому округу № 11 (вул. Свободи та Незалежності смт Ланчин). 

Розуміючи чітко, що я як депутат селищної ради повинен виконувати депутатські повноваження згідно Закону України "Про статус депутатів місцевих рад". З часу обрання мене депутатом, я не пропустив жодного засідання сесії селищної ради без поважних причин. Тільки три засідання були пропущені мною з поважної причини  у в зв’язку з тим, що був відсутній в Україні. 

 

За період 2017 - 2019 років до ради подав особисто 4 звернення, разом із колегами депутатами із фракції «Свобода» подали 17 звернень які були підтримані всіма присутніми депутатами і прийняті відповідні рішення. 

З  ініціативи депутатів ВО «Свобода» Ланчинською селищною радою прийняті: 

- Рішення та план заходів щодо вшанування державних, національних свят, відзначення пам’ятних дат національно-визвольної боротьби та видатних діячів культури та мистецтва;

- Рішення щодо вивішування Червоно-чорного прапора відзначення історичних дат; 

- Щодо присвоєння С.Бандері та Р.Шухевичу звання Герой України посмертно;

- Щодо збільшення фонду на виконання депутатських повноважень;

- Щодо неприпустимості підвищення ціни на газ;

- Щодо ремонту дорожнього покриття та підсипу щебенем; 

- Щодо захисту інституції сім’ї в Україні;

- Щодо врегулювання ситуації з ринком електроенергії;

- Щодо питання неякісного газу;

- Щодо ремонту опалення в садку та ремонту штучного покриття спортивного майданчика у Ланчинській гімназії;

- Щодо прийняття антиолігархічного пакету докорінних перетворень;

- Щодо продажу наркотичних речовин та грального бізнесу в ОТГ; 

- Щодо внесення в порядок денний звіту начальника КП «Карпати» на сесію ради; 

- Щодо підтоплення господарств по вул Молодіжна 46,48,50; 

- З приводу вбивства українського патріота Артема Мирошниченка;

- Проти капітуляції Україною за так званою формулою Штайнмаєра;

- Щодо недопущення продажу землі сільськогосподарського призначення. 

 

У 2018 році на моє звернення та за сприяння депутата Івано-Франківської обласної ради Михайла Іваночка з обласного бюджету виділено кошти на проведення вуличного освітлення, з яких повністю  освітлено вулицю Свободи. 

 

На засіданнях разом із депутатами обговорювали основні проблеми Ланчинської ОТГ, розглядали проєкти рішень, вносили пропозиції та приймали важливі рішення щодо бюджету, соціально-економічного розвитку, земельних питань. 

У своїй діяльності керуюся Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», Регламентом роботи Ланчинської селищної ради та іншими нормативно-правовими актами, що визначають порядок діяльності депутатів та ради.  

 

Мене цікавлять шляхи наповнення селищного бюджету, ефективність використання коштів місцевого бюджету, питання благоустрою території. 

 

Кошти, які виділялися селищною радою на виконання депутатських повноважень, у сумі 10880 грн. були використані для лікування хворих жителів Ланчинської ОТГ . 

 

Протягом року приймав  участь у масових заходах, зокрема до Дня селища, вшанування Героїв Небесної Сотні, Дня Героїв, Дня Гідности та Свободи, Дня створення УПА та ін.           

 

Спільно з благодійним фондом «Свобода, Гідність, Перемога» як боєць московсько-Української війни розуміючи важливість цієї роботи разом із депутатами - свободівцями та громадою займаємось волонтерством  для підтримки наших захисників у московсько-українській війні, а саме: 

-  у 2018 році спільно із громадою Ланчинської ОТГ провели Акцію «Весняні Гаївки», де наліпили 5400 вареників, а у 2019 році спільно із жителями вул. Млинарська провели Різдвяні вечорниці та наліпили 1100 вареників и на фронт. 

 

У 2020 році планую прикласти зусилля на вирішення важливих питань : особисто піднімати питання  по ремонту доріг на нашому окрузі та благоустрою території. 

 

Шановні жителі вулиць Свободи та Незалежності тільки разом ми зможемо зробити наш округ  та нашу громаду привабливими  та красивими.

 

З повагою  депутат Ланчинської селищної ради                                      Роман Кузьмин