Фото без опису

Виборчий округ: № 8 вул. вул. М.Левицького, Л.Українки смт Ланчин.

Партія: ВО “Свобода”.


У жовтні 2017 року я обрана депутатом Ланчинської селищної ради об’єднаної територіальної громади сьомого демократичного скликання по виборчому окрузі № 8 (вул. М.Левицького та Л.Українки селища Ланчин). Є членом постійної депутатської комісії з питань фінансів, інвестицій та планування соціально-економічного розвитку. Являюсь головою фракції «Свобода» в Ланчинській ОТГ.

У своїй діяльності керуюся Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих ради», Регламентом роботи Ланчинської селищної ради та іншими нормативно-правовими актами, що визначають порядок діяльності депутатів та ради.

Протягом 2017/2019 років виконую депутатські повноваження згідно Закону України "Про статус депутатів місцевих рад". З часу обрання мене депутатом я не пропусти
ла жодного засідання сесії селищної ради без поважної причини.


За період 2018/2019 років до ради подала особисто 6 звернень, а разом із депутатами-свободівцями подала 12 звернень. А саме: -
- Щодо ремонту штучного покриття спортивного майданчика у Ланчинській гімназії та капітального ремонту опалення в садочку
- Щодо ремонту вулиць та підсипу щебенем
- Щодо збільшення фонду на виконання депутатських повноважень
- Щодо питання подання жителям ОТГ неякісного газу
- Щодо продажу наркотичних речовин та грального бізнесу в ОТГ
- Проти капітуляції Україною за так званою формулою Штайнмаєра
- Щодо недопущення продажу землі сільськогосподарського призначення
- Щодо відзначення в громаді державних, національних свят, вшанування пам'ятних дат національно-визвольної боротьби та видатних діячів культури і мистецтва
- Щодо використання революційного прапора ОУН на території Ланчинської селищної ради ОТГ
- Щодо врегулювання ситуації з ринком електроенергії
- Щодо прийняття антиолігархічного пакету докорінних перетворень
- Щодо внесення в порядок денний звіту начальника КП «Карпати» на сесію

- до Президента України Володимира Зеленського, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Служби безпеки України, Генеральної прокуратури України, Міністерства внутрішніх справ України з приводу вбивства українського патріота Артема Мирошниченка.

У 2018 році на моє звернення та за сприяння депутата Івано-Франківської обласної ради Михайла Іваночка з обласного бюджету виділено кошти на проведення вуличного освітлення, з яких освітлено вул.
 Михайла Левицького, Лесі Українки та Михайла Грушевського мого виборчого округу.

На засіданнях разом із депутатами обговорювали основні проблеми Ланчинської ОТГ, розглядали проєкти рішень, вносили пропозиції та приймали важливі рішення щодо бюджету, соціально-економічного розвитку, земельних питань.

Протягом 2017/2019 р. я пропустила 8 пленарних засідань ради у зв’язку із поважними причинами (через хворобу та перебуванням поза межами України).

Мене цікавлять шляхи наповнення селищного бюджету, ефективність використання коштів місцевого бюджету, питання благоустрою території.

Кошти, які виділялися селищною радою на виконання депутатських повноважень у сумі 10 880 грн. були використані для лікування хворих жителів Ланчинської ОТГ.

Протягом року приймав участь у масових заходах, зокрема до Дня селища, вшанування Героїв Небесної Сотні, Дня Героїв, Дня Гідности та Свободи, Дня створення УПА та ін.

Спільно з благодійним фондом «Свобода, Гідність, Перемога», із депутатами-свободівцями та громадою займаємось волонтерством для підтримки наших захисників у московсько-українській війні. У 2018 році спільно із громадою Ланчинської ОТГ провели акцію «Весняні гаївки». У 2019 році спільно із жителями вул. Млинарська провели Різдвяні вечорниці, де наліпили 10 відер вареників.

У 2020 році ставлю завданням для себе: ремонт вуличного покриття на окрузі № 8 та благоустрою території та допомагати людям свого виборчого округу.
Шановні жителі вулиці Михайла Левицького та Лесі Українки тільки з Вашою підтримкою і взаєморозумінням ми зможемо зробити наш округ привабливим та красивим.

З повагою
депутат селищної ради                                                                             Марія Яворська