Фото без опису

Фото без опису

 Я, Мельник Василь Юрійович,  був обраний депутатом Ланчинської селищної ради ОТГ 30 листопада 2017 року, від округу № 26  (с. Добротів).

За 2019 рік я взяв участь у 8-ми із 10-ти  сесійних засідань Ланчинської селищної ради ОТГ. Дві сесії пропустив з поважних причин – в зв’язку з сімейними обставинами (знаходився за кордоном), загалом за два роки депутатства пропустив тільки ці дві сесії. Відвідав 19 сесійних засідань протягом двох останніх років.

   Є головою комісії з питань охорони здоров'я та соціальної політики, надання публічних послуг, учасників АТО, і був присутній на кожному засіданні (засідання заплановані перед кожною сесією), але за відсутності кворуму на 7 засіданнях  ріщення не приймалися. 3 засідання комісії у 2019 році відбулися, бо стосувалися роботи і фінансового забезпечення КНП ЦПМСД та Ланчинського відділу терапевтичної та паліативної допомоги, комісія засідала та виносила пропозиції  на сесію.

Протягом 2019 року до мене було лише одне колективне звернення від жителів округу, що проживають на вулиці  Лесі Українки (зібрано 28 підписів).  Воно стосувалось замулення водовідвідного каналу, через що вода протікала по проїжджій частині дороги. Я передав до влади це зверненням. За сприяння селищного голови Поповича В.В. та заступника Іваніщака В.І. були виділені кошти з місцевого бюджету на придбання 3-х бетонних кілець. Спільно з в.о. старости села М.В.Мельником було організовано жителів вулиці та розчищено водовідвід.

За моєї ініціативи було проведено освітлення вулиці Лесі Українки та урочища Заберіж, і було здійснено шутрування доріг округу.

На сесії було винесено рішення комісії про виділення коштів для закупівлі Інсуліну для подальшого безкоштовного розповсюдження хворим на цукровий діабет. Також здійснювалось закладення коштів в бюджет громади для закупівлі медичних засобів та ліків для малозабезпечених сімей та учасників АТО.

За моєї ініціативи були виділені кошти з депутатського фонду на лікування та придбання медикаментів для хворих, які зверталися до мене.

З своїми виборцями зустрічаюся дуже часто, бо працюю у ФАПі в с. Добротів, тому до мене звертаються не тільки, як до медичного працівника, але і як до депутата.

Прийом громадян здійснюю щомісяця - кожен другий вівторок місяця з 10:00 до 16:00 в приміщенні Добротівського ФАПу (вул. Незалежності, 53).
На період карантину прошу надсилати мені інформацію щодо звернень на елекронну пошту:
melnykhome@gmail.com

Як депутат я й надалі відстоюватиму інтереси мешканців села Добротів та сприятиму якнайшвидшому їх вирішенню.