Рідний Ланчин!

   Загадкове й неповторне селище, якому завтра  вже 778 років!

Бібліотеки ОТГ. Взаємодія з місцевою владою

      20 червня  2019 року працівники Ланчинської міської бібліотеки для дорослих,  Марія Попович та Любов Дутчак,  приймали участь в засіданні круглого стола «Бібліотеки ОТГ. Взаємодія з місцевою владою», що проходив в Космачі.  На заході були присутні директор ОУНБ ім. Франка Людмила Бабій та методисти Софія Фіцик та Галина Колотило.

НИЗЬКИЙ УКЛІН ЛЮДЯМ В БІЛИХ ХАЛАТАХ

     13 червня відбулися урочисті святкування з нагоди професійного свята - Дня медичного працівника. В усі часи професія медика є однією з найблагородніших. Адже саме людям в білих халатах випали честь і обов’язок – зберігати, захищати, підтримувати і повертати безцінний  дар – дар  життя.

АКЦІЯ «За чисте довкілля»

   Традиційно що року в квітні відзначаються День довкілля та День Землі. Завдяки широкій підтримці громадських організацій, представників органів влади, небайдужих громадян ці свята стали днями активних практичних дій на захист навколишнього середовища. Це є доказом того, що українське суспільство виявляє зацікавленість до розв’язання екологічних проблем та дбає про забезпечення права громадян на безпечне довкілля.

До смілих звитяг у борні з супостатом Натхненно зове всіх Юрко Шкрумеляк

Сьогодні, коли квітень покрив нашу землю ніжною зеленню, уквітчав первоцвітом та сон-травою, коли вся Україна замаїлася щедрою весною, до нас, як і щорічно у цей день, прийшло радісне свято – день народження нашого славного земляка, чудового прозаїка і поета Юрія Шкрумеляка. Ланчинський ліцей носить назву в’язня більшовицьких концтаборів, тож  саме сьогодні учні, вчителі та всі присутні  вшанували пам’ять героя виховним заходом. Ланчинська міська бібліотека для дорослих приймала участь в проведенні свята та організувала книжкову виставку  «Його імення – Юрій  Шкрумеляк

Хресна дорога стаціями села Добротів

14 квітня 2019 року, в селі Добротів відбулася міжконфесійна, молитовна Хресна дорога, ініціатором якої виступила Ланчинська селищна рада об’єднаної територіальної громади.