З метою підвищення ефективності методичної роботи з педагогічними кадрами, вдосконалення її структури і змісту, розвитку творчого потенціалу педагогічних працівників  відділом освіти, сім’ї та молоді створена міжшкільна методична рада. До складу якої ввійшли методист та кращі педагоги загальноосвітніх навчальних закладів Ланчинської селищної ради ОТГ. Міжшкільні методичні об’єднання розпочали свою роботу ще у серпні. Голови  ММО та методист  брали участь у секційних заняттях по предметах, що відбулися у м.Івано-Франківську які проводив Обласний Інститут Післядипломної Педагогічної Освіти з 16 по 23 серпня 2018 року.

        А з 27 по 31 серпня пройшли перші організаційні засідання ММО на базі Ланчинського ліцею та Ланчинської гімназії. Між педагогічними працівниками та ММР пройшов діалог щодо організації нового навчального року, особливо для вчителів перших класів, обговорення нових методичних рекомендацій та навчальних планів по викладанню предметів.

         Методист відділу освіти, сім’ї та молоді розповіла про нову модульну систему курсової перепідготовки педагогічних працівників та  новий стандарт вчителя НУШ, які  затверджені МОН України.

Міжшкільна методична рада організовує методичну роботу щодо реалізації питання: «Новітні освітні технології як чинник формування в учнів позитивної мотивації до навчальної діяльності та  дієвий фактор підвищення результативності навчально-виховного процесу».

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису