ПОВІДОМЛЕННЯ  ПРО ПРИЙНЯТТЯ  РІШЕНЬ ЩОДО ЗАТВЕРДЖЕННЯ  ПРОЕКТІВ МІСТОБУДІВНОЇ  ДОКУМЕНТАЦІЇ

 

          Ланчинська селищна рада об’єднаної територіальної громади інформує про прийняті рішення сесією селищної ради ОТГ від  25 серпня 2019 року щодо  затвердження  детальних планів територій:

 

      1.Детальний план території по вулиці Незалежності-Привокзальна  в селищі Ланчин Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування об’єктів придорожнього сервісу, торгово-офісних приміщень та об’єктів житлового будівництва  (Буртик В.Я жителю м.Івано-Франківськ).

 

       2.Детальний план території по вулиці Українська в селі Добротів  Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Маковійчук М.В. жителю села Добротів вулиця С.Стрільців).

     3.Детальний план території по вулиці Незалежності  в селі Добротів  Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Дем’янчук М.М. жителю села Добротів вулиця Незалежності).

      4.Детальний план території по вулиці Українська в селищі Ланчин  Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Грабовецька М.В. жительці селища Ланчин вулиця кн..Ольги).

        5.Детальний план території по вулиці Шухевича в селищі Ланчин  Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Федишин Р.А жителю селища Ланчин вулиця Свободи).

       6.Детальний план території по вулиці Г.Крут в селищі Ланчин  Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Яновський В.Ю жителю селища Ланчин вулиця Г.Крут).

 

  

 

Ознайомитися з вищезазначеною містобудівною документацією можна в приміщенні Ланчинської селищної ради, за адресою: селище Ланчин вулиця Шкільна,3