Ланчинська селищна рада об’єднаної територіальної громади інформує про прийняті рішення сесією селищної ради ОТГ від  10 жовтня 2019 року щодо  затвердження  детальних планів територій:

 

      1.Детальний план території по вулиці Українська в селищі Ланчин Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Кухарчук Галині Михайлівні жительці с.Ланчин вулиця Незалежності,139/6).

 

       2.Детальний план території по вулиці Незалежності в селищі Ланчин  Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Гаську Юрію Михайловичу жителю селища Ланчин вулиця Ф.Іваночка,19).

 

         3.Детальний план території земельної ділянки для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення (для спорудження і облаштування оглядової вежі та відпочинкової зони) в урочищі «Жбир» села Добротів Ланчинської селищної ради ОТГ.    

 

Ознайомитися з вищезазначеною містобудівною документацією можна в приміщенні Ланчинської селищної ради, за адресою: селище Ланчин вулиця Шкільна,3