Ланчинська селищна рад інформує про прийняті  рішення сесією селищної ради  від 28 травня 2021року щодо  затвердження  детальних планів  території:

1.Детальний план території на вулиці  в селищі Ланчин  Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Гресько Любов Василівна с.Ланчин  ).

2.Детальний план території на вулиці  в селищі Ланчин  Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Білоус Михайло Іванович с.Ланчин  ).

3.Детальний план території на вулиці  в селищі Ланчин  Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Мельник  Микола Васильович  с.Ланчин  ).

4.Детальний план території на вулиці  в селищі Ланчин  Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Іваночко Юрій Михайлович  с.Ланчин  ).

5.Детальний план території на вулиці  в селищі Ланчин  Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Білоус Василь Іванович, Білоус Марія Дмитрівна  с.Добротів  ).

6.Детальний план території на вулиці  в селищі Ланчин  Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Голіней Тарас Михайлович  с.Ланчин  ).

7.Детальний план території на вулиці  в селищі Ланчин  Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Грицяк Любов Василівна  с.Ланчин  ).

8.Детальний план території на вулиці  в селищі Ланчин  Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Усин Михайло Олексійович  с.Ланчин  ).

 

  Зміна  цільового призначення із земель  для будівницта в та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд у землі  для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу по вулиці Шухевича  с.Ланчин (Гасько Орест Михайлович  с.Ланчин )

 

Зміна  цільового призначення із земель  для ведення особистого селянського господарства у землі для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  по вулиці Зелена   с.Ланчин (Шелінський Михайло  Михайлович  с.Коблеве  )

 

Зміна  цільового призначення із земель  для будівницта та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  у землі для будівництва та обслуговування будівель торгівлі  по вулиці М. Левицького с.Ланчин  (Жупник Юрій Дмитрович  с.Ланчин  )

 

Зміна  цільового призначення із земель  для будівництва індивідуальних гаражів у землі для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  по вулиці Незалежності  с.Ланчин  (Голіней Василь Миколайович с.Ланчин )