Ланчинська селищна рад інформує про прийняті  рішення сесією селищної ради  від 29  жовтня 2021року щодо  затвердження  детальних планів  території:

 

        1. Детальний план  території земельної ділянки  по відведенні  та встановленні  цільового призначення якої змінюється для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних  будівель та споруд будівельних організацій та підприємств ( обслуговування площадки по відвантаженню  піщано-гравійної суміші)  по вулиці Незалежності  в с.Ланчин (Бідаш  Василь Михайлович житель селища Ланчин)

        2.Детальний план території на вулиці  в селищі Ланчин  Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Гресько Ірина Степанівна жителька селища Ланчин ).

     3. Детальний план  території земельної ділянки  по відведенні  та встановленні  цільового призначення якої змінюєтьсяіз земель для ведення особистого селянського господарства в землі для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  в селі Добротів по вулиці Л.Українки (Сікорин Ірина Михайлівна жительки села Добротів).

          4.Детальний план території по вулиці М.Підгірянки в селі Добротів Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Баран Марії Михайлівни  жительки м.Івано-Франківськ ).

           5.Детальний план території в урочищі Царина в селі Добротів Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Голіней Христина Михайлівна  жительки селище Ланчин).

           6.Детальний план території по вулиці Зелена в селищі Ланчин Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (Іваночко Михайло Михайлович жителя селища Ланчин).

               7.Детальний план території по вулиці Українська в селищі Ланчин Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (Голіней Олесі Юріївни жительки селища Ланчин)

           8.Детальний план території по вулиці Незалежності в селищі Ланчин Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд ( Голіней Ігор Петрович жителя селища Ланчин)