ПОВІДОМЛЕННЯ  ПРО ПРИЙНЯТТЯ  РІШЕНЬ ЩОДО ЗАТВЕРДЖЕННЯ  ПРОЕКТІВ МІСТОБУДІВНОЇ  ДОКУМЕНТАЦІЇ

 

          Ланчинська селищна рада об’єднаної територіальної громади інформує про прийняте рішення сесією селищної ради ОТГ від 02 липня 2020 року щодо  затвердження  детальних планів  території:

 

1.Детальний план території урочище Царина  в селі Добротів Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Завальнюка Андрія Дмитровича жителя села Добротів).

 

2.Детальний план території по провулку Шевченка  в селі Добротів Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Студеницького Володимира  Романовича житель села Добротів).

 

3.Детальний план території по вулиці Чорновола  в селищі Ланчин Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Сергійчука  Петра Олександровича   селище Ланчин).

 

4. Детальний план території в урочищі Полянки  в селі Добротів Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Завальнюк Юстини Яківни села Добротів ).