Ланчинська селищна рада об’єднаної територіальної громади інформує про прийняті рішення сесією селищної ради ОТГ від  21 грудня 2018 року щодо  затвердження  детальних планів територій:

 

         1.Детальний план території по вулиці О.Кобилянської (колійове) в селищі Ланчин Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Іваночку Ярославу Івановичу  жителю селища Ланчин).

        2.Детальний план території на вулиці О.Кобилянської (колійове) в селищі Ланчин  Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Жупник Марії Михайлівні жительці селища Ланчин ).

         3.Детальний план території в урочищі Царина в селі Добротів  Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Римаруку Петру Васильовичу жителю селища Ланчин ).

 

Ознайомитися з вищезазначеною містобудівною документацією можна в приміщенні Ланчинської селищної ради, за адресою: селище Ланчин вулиця Шкільна,3