Ланчинська селищна рада об’єднаної територіальної громади інформує про прийняті рішення сесією селищної ради ОТГ від 27 червня 2018 року щодо  затвердження  детальних планів територій:

          1.Детальний план території окремих земельних ділянок для будівництва та обслуговування енергопарку сонячних електростанцій .

      2.Детальний план території по вулиці Зарічна в селищі Ланчин Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Іваночка Миколи Юрійовича  жителя селища  Ланчин вулиця Княгині Ольги,64).

       3.Детальний план території по вулиці Січових Стрільців в селі Добротів Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Бутенка Василя Олексійовича жителя села Добротів вулиця С.Стрільців,95).

        4.Детальний план території по вулиці Мазепи в селі Добротів Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  ( Завальнюка Василя Васильовича жителя села Добротів вулиця Стефаника,12).

       5.Детальний план території в урочищі Царина в селі Добротів Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Іванішак Олесі Михайлівні жительки села Добротів вулиця Річкова,19).

        6.Детальний план території по вулиці Грушевського в селі Добротів Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Аннушак Руслани Юріївни жительки села Добротів вулиця Грушевського,12).

        7.Детальний план території по вулиці В.Стуса в селі Добротів Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Мунтян Ганни Миколаївни жительки села Добротів вулиця І.Франка,41).

          8.Детальний план території по вулиці Шухевича в селищі Ланчин Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Іваночка Василя Михайловича жителя селища  Ланчин вулиця Зелена,3).

         9.Детальний план території по вулиці Чорновола в селищі Ланчин Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  ( Андрушко Любові Іванівни жителя селища  Ланчин вулиця Княгині Ольги,82).

         10.Детальний план території по вулиці Івасюка в селищі Ланчин Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Вінтоняк Лесі Михайлівни жительки селища  Ланчин вулиця Горішна,41а).

         11.Детальний план території по вулиці О.Кобилянської в селищі Ланчин Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Петруняку Михайлу Юрійовичу жителя селища  Ланчин вулиця Ф.Іваночка,30а).

 

         Під час проведення громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів стосовно вищезазначених проектів детальних планів територій та вищенаведених питань, пропозицій та зауважень від громадськості не надійшло.

 

          Ознайомитися з вищезазначеною містобудівною документацією можна в приміщенні Ланчинської селищної ради ОТГ, за адресою: селище Ланчин,  вулиця Шкільна,3.