Тренінг з налагодження системи внутрішнього контролю

Тренінг з налагодження системи внутрішнього контролю

 Сьогодні розпочався тренінг з налагодження системи внутрішнього контролю. В якому взяли участь представники Ланчинської ОТГ, а саме заступник селищного голови Василь Іванішак, начальник відділу правової, кадрової та архівної роботи Максим Скрінніков та головний спеціаліст відділу економічного розвитку, інвестицій та фінансів Мар’яна Данилюк. Впродовж двох днів на тренінгу будуть розглядатися базові поняття внутрішнього контролю та приділятиметься увага співпраці громад.

Про стан пляжів Івано-Франківщини

Про стан пляжів Івано-Франківщини

Сьогодні в Івано-Франківській області функціонує 3 рекреаційні зони масового відпочинку для населення (пляжі). Це пляж на міському озері в місті Івано-Франківську та 2 в Яремчанській зоні (пляж ТК «Буковель» та озеро «Парктур»). Адміністративно-господарські приміщення пляжів та прилегла до них територія утримуються в належному санітарному стані. 

День села Середній Майдан

День села Середній Майдан

04.08.2019р. в селі Середній Майдан Ланчинської ОТГ Надвірнянського р-ну Івано-Франківської обл. відбулося святкування Дня села , приурочене 350-й річниці від першої історичної згадки. У великій концертній програмі , фотозвіт якої пропоную вам , брали участь учасники художньої самодіяльності села Середній Майдан , а також сіл : Вишнівців Глинок Ланчина Добротова Ланчинської ОТГ та гості з с. Гарилівка Переріслянської ОТГ. Жителів села вітали селищний голова Ланчинської ОТГ Володимир Попович , настоятель УГКЦ о. Андрій Лучин , в/о сільського старости Ольга Бевзюк , Заслужений журналіст України , житель села - Іван Гриджук , заступник директора по виховній роботі сільського ліцею Марія Круль , депутати Ланчинської ОТГ та гості свята.