Ланчинська селищна рада об’єднаної територіальної громади інформує про результати проведення громадських слухань від 08 грудня 2020 року щодо обговорення  проектів детальних планів територій :

 

1.Детальний план території окремої земельної ділянки по зміні цільового призначення землі по вулиці Незалежності  в селищі Ланчин Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування будівель торгівлі  (Яновської Марії Михайлівни жительки селища Ланчин).

2.Детальний план території окремої земельної ділянки по зміні цільового призначення землі в урочищі Царина в селі Добротів Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування будівель торгівлі  (Балабана Романа Михайловича жителя селища Ланчин).

3.Детальний план території по вулиці Українська  в селищі Ланчин Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Яремина Івана Васильовича  жителя селища Ланчин).

4.Детальний план території по провулку Стефаника в селищі Ланчин Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Кизими Каріни Олександрівни жительки селища Ланчин).

5.Детальний план території по вулиці Українська в селищі Ланчин Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Данищука Віталія Васильовича  жителя селища Ланчин).

6.Детальний план території по вулиці Зарічна  в селищі Ланчин Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Голіней Марії Михайлівни  жительки села Добротів).

7.Детальний план території по вулиці Чорновола  в селищі Ланчин Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Мельника Олексія Васильовича  жителя селища Ланчин).

8.Детальний план території по вулиці Чорновола  в селищі Ланчин Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Гресько Тетяни Михайлівни  жителя селища Ланчин).

9.Детальний план території по вулиці Українська (урочище Царина) в селі Добротів Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Зубко Надії Василівни жительки села Пасічна). 

10.Детальний план території в урочищі Царина  в селі Добротів Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Волощука Василя Васильовича жителя селища Ланчин).

11.Детальний план території по вулиці Чорновола  в селищі Ланчин Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Яремин Наталії Василівни жительки селище Ланчин).

 

        Під час проведення громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів стосовно вищезазначених проектів детальних планів території,  пропозицій та зауважень від громадськості не надійшло.