Ланчинська селищна рада  територіальної громади інформує про результати проведення громадських слухань від 21 березня 2023 року щодо обговорення  проектів детальних планів територій :

1.Детальний план території земельної ділянки по вулиці Українська  в селі Добротів Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Граната Ярослава Петровича  жителя села Добротів).

2.Детальний план території земельної ділянки в урочищі Забереж в селі Добротів Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Завальнюка Ігоря Дмитровича жителя села Добротів).

3.Детальний план території  земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  в урочищі Полянки в селі Добротів Надвірнянського району Івано-Франківської області   (Янка Миколи Дмитровича  жителя села Добротів).

4.Детальний план території земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  по вулиці О. Кобилянської  в селищі Ланчин Надвірнянського району Івано-Франківської області  (Марусина Василя Васильовича  жителя селища  Ланчин).

 

       Під час проведення громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів стосовно вищезазначених проектів детальних планів території,  пропозицій та зауважень від громадськості не надійшло.