ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ ПРОЕКТІВ  МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ

 

         Ланчинська селищна рада об’єднаної територіальної громади інформує про результати проведення громадських слухань від 04 грудня 2019 року щодо обговорення  проектів детальних плані територій :

1.Детальний план території земельної ділянки для розміщення  та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств  переробної, машинобудівної та іншої промисловості (реконструкція  виробничо-складських приміщень хлібопекарні  під нежитлові (торгові) приміщення) на вулиці Незалежності,87 в селищі Ланчин (Семанюк Галина Іванівна жителька селища Делятин вулиця І.Франка,2б).   

           2.Детальний план території для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вулиці Незалежності,100 в селищі Ланчин Надвірнянського району Івано-Франківської області (Гресько Тетяна Юріївна жителька селища Ланчин вулиця Довбуша,4).

          3.Детальний план території по вулиці О.Кобилянської  в селищі Ланчин Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Голіней Ірина Іванівна жительки селище Ланчин вулиця Молодіжна,56).

     4.Детальний план території по вулиці Українська  в селі Добротів Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Янко Василь Михайлович житель села Добротів вулиця Українська (Незалежності)).

          5.Детальний план території по вулиці Млинарська  в селищі Ланчин Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Голіней Марія Миколаївна  жительки селище Ланчин вулиця Млинарська,74).

 

 

 

        Під час проведення громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів стосовно вищезазначеного проекту детального плану території пропозицій та зауважень від громадськості не надійшло.