На платформі продовольчої безпеки з'явилася можливість укладання угод та замовлення логістичних послуг

Національна платформа продовольчої безпеки отримала новий функціонал. Тепер за допомогою платформи можна укласти угоди між покупцем та постачальником та замовити логістичні послуги. Нагадаємо, всього за 10 діб роботи платформи на ній зареєстровано понад 1500 учасників та понад 1000 позицій попиту та пропозицій.

Чим небезпечний зарин

Під час війни є ризик розпилення ворогом хімічної зброї. Однією з відомих найтоксичніших бойових хімічних речовин є зарин.

Весняний догляд саду

Аби створити передумови для доброго врожаю, садоводам необхідно забезпечити правильний та систематичний догляд за садом – наголошують спеціалісти управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.

В Держпродспоживслужбі Прикарпаття розробили Прогноз фітосанітарного стану агроценозів області та рекомендації щодо захисту рослин у 2022 році

Спеціалісти відділу прогнозування,  фітосанітарної діагностики  та аналізу ризиків Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за даними річної звітності державних фітосанітарних інспекторів розробили «Прогноз фітосанітарного стану агроценозів Івано-Франківської області та рекомендації щодо захисту рослин у 2022 році».