Фото без опису

Сьогодні, з нагоди відзначення свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня захисників та захисниць України, Дня створення УПА та Дня українського козацтва в селищі Ланчин біля могили воїнів ОУН-УПА в спільній молитві разом із священнослужителями о.Василем та о.Тарасом, за мир в Україні, за всіх наших захисників та захисниць та вшанували пам’ять загиблих Героїв!🙏🏻🇺🇦

Упродовж віків, напружуючи життєві сили, Україна чинила опір не одній загарбницькій орді. Незліченні легіони козацьких, стрілецьких, повстанських борців торували шлях історії, обмиваючи кров’ю свої геройські, жертовні сліди на тілі рідної землі.

Ми їхні нащадки. Ми – це вони в нашому часі. Їхній визвольний дух – це наш дух. Силою їхнього духу ми здобули незалежність. Ми ж сповнені міцністю та незламністю українського духу здобудемо перемогу!

Завдяки ВАМ, НАШІ захисники і захисниці, бо ВИ гідно виконуєте свій священний обов'язок, героїчно бороните кожний клаптик землі.

Ми безмежно вдячні та низько вклоняємося кожному з Вас!

Спасибі Вам, що тримаєте небо над нами і хай береже небо Вас!

Нехай Пречиста Мати, як і багато віків тому, тримає свій святий омофор над Україною, нашим народом і нашими славними воїнами-оборонцями!

Слава Збройним Силам України та Слава Україні!🇺🇦