Відновлення руху автобуса по маршруту с.Майдан-с.Добротів

За ініціативою Ланчинської селищної ради ОТГ за домовленістю з приватним перевізником з метою відновлення сполучення з центром громади з 05 березня 2019 року розпочинає роботу маршрут між селами С.Майдан (ч/р Гаврилівку) та с.Добротів. Графік руху додається.

Проведено тематичний семінар «Система електронного декларування: подання та заповнення електронних декларацій»

 25 лютого 2019 року, в Ланчинській селищній раді ОТГ було проведено виїзний тематичний семінар «Система електронного декларування: подання та заповнення електронних декларацій» Івано-Франківським обласним центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування , державних підприємств, установ і організацій для працівників апарату Ланчинськоїї селищної ради ОТГ, старост, керівників структурних підрозділів. 

Проведено робочу зустріч

Вчора, 25 лютого 2019 року, в Ланчинській селищній раді ОТГ було проведено робочу зустріч представників «Карітас Івано-Франківськ УГКЦ», управління соціального захисту населення Надвірнянської РДА з селищним головою, заступником голови, представниками відділу соціального захисту, служби у справах дітей селищної ради, старостами сіл Добротів, Середній Майдан, соціальними педагогами, практичними психологами та заступниками директорів закладів освіти ОТГ з метою підвищення ефективності виконання державної політики з протидії торгівлі людьми та активації роботи в цьому напрямку.

21 лютого 2019року відбулося засідання виконавчого комітету

Під час засідання виконавчого комітету Ланчинської селищної ради ОТГ, яке пройшло під головуванням селищного голови Володимира Поповича, члени виконавчого комітету обговорили питання порядку денного, що стосується різних сфер життєдіяльності громади, а саме: