Україна     

Ланчинська селищна рада 

об'єднаної територіальної громади

Надвірнянського району Івано-Франківської області

сьомого демократичного скликання

сьома сесія

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 27.06.2018року № 267-7/2018                                                селище Ланчин

Про Бюджет участі

Ланчинської ОТГ

 

        З метою розвитку демократичного суспільства і громадянської освіти,  удосконалення діалогу між владою і громадою, створення та підтримки повноцінного громадського простору, вирішення соціально значущих питань,

активної участі жителів Ланчинської об’єднаної територіальної громади у бюджетному процесі, керуючись ст.. 3, 59, п.22 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сесія селищної ради

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити цільову програму «Бюджет участі Ланчинської ОТГ» (додаток 1).
  2. Затвердити Положення про Бюджет участі у Ланчинській ОТГ (додаток 2).
  3. Затвердити форму подання проекту, реалізація якого відбуватиметься за рахунок коштів цільової програми «Бюджет участі Ланчинської ОТГ» (додаток 3).
  4. Затвердити форму карти аналізу проекту Ланчинської ОТГ на 2018 рік та наступні бюджетні періоди щорічно на виконання зазначеної Програми,   передбачати кошти у межах відповідних бюджетних асигнувань (додаток 4).
  5. Основні напрямки цільової програми приймаються на кожний бюджетний рік.
  6. Під час формування бюджету Ланчинської селищної ради ОТГ на 2018 рік та наступні бюджетні періоди щорічно на виконання зазначеної Програми передбачати кошти у межах відповідних бюджетних асигнувань.
  7. Контроль за виконанням покласти на комісію з питань фінансів, інвестицій та планування соціально-економічного розвитку.

 

Селищний голова                                                            Володимир Попович