Фото без опису

Бюджет участі – це демократичний процес, який надає можливість кожному жителю брати участь у розподілі коштів місцевого бюджету через створення проектів для покращення ОТГ та/або голосування за них.

          Цього року на виконання цільової програми «Бюджет участі Ланчинської ОТГ» у селищному бюджеті передбачено  150,00 тис. грн., що дасть змогу реалізувати 5 проектів вартістю  30,0 тис. грн. кожний.  До селищної ради ОТГ жителями громади подано 7 проектів, 5 із яких за підсумками голосування будуть реалізовуватись на території Ланчинської ОТГ. Раді повідомити, що всі 7 проєктів допущено до голосування, яке відбудеться з 1 по 12 червня 2020 року. Ознайомитись з інструкцією для голосування можна тут https://lanchynska-gromada.gov.ua/news/1589373836/.

          Разом з тим, необхідно зазначити, що офіційна інформація щодо реалізації цільової програми «Бюджет участі Ланчинської ОТГ» знаходиться тільки на офіційному сайті Ланчинської ОТГ https://lanchynska-gromada.gov.ua/main/.  Всі зображення чи ілюстрації, які прикріплені іншими спільнотами чи користувачами мережі фейсбук до посилань на проекти, які беруть участь у голосуванні, вважати такими що не відповідають кінцевому результату реалізованих проектів.

Шановні жителі Ланчинської ОТГ, ознайомитись із проектами які беруть участь у голосуванні можна тут https://lanchynska-gromada.gov.ua/news/1589376615/.  Обирайте саме той проект який відповідає вашим поглядам, та на вашу думку, повинен бути реалізований  в рамках цільової програми «Бюджет участі Ланчинської ОТГ» в 2020р.

Наголошуємо, що голосування розпочнеться з 01 червня 2020р.  про що буде додатково оголошено на офіційному сайті Ланчинської ОТГ. До голосування може долучитися кожний житель громади якому виповнилося 18р. а також ті хто працює на території Ланчинської ОТГ.

Будьте здорові!