Фото без опису

16 січня цього року в Ланчинській ОТГ відкрито Центр надання адміністративних послуг за підтримки Програма “U-LEAD з Європою”, який фінансується спільно Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.                                                                                                                               

          У ЦНАПі ОТГ створено зручні умови для відвідувачів: передбачені місця для очікування, облаштування дитячого куточка. Можливість отримання суб'єктами господарювання та населення адміністративних послуг у одному приміщенні за принципом «єдиного вікна» у чітко визначені строки.

Метою роботи Центру є надання якісних адміністративних послуг суб'єктам звернень.

Сутність роботи ЦНАП полягає в тому, що, звернувшись до адміністратора Центру, суб’єкт звернення (громадянин або підприємець) може отримати у найкоротший строк і за мінімальної кількості відвідувань вичерпну інформацію або консультацію щодо вимог та порядку надання тієї чи іншої послуги, здати пакет документів, необхідний для отримання послуги, і в подальшому – отримати оформлений результат запитуваної адміністративної послуги або відмову в її наданні.

На даний час у Центрі можна отримати 132 адміністративні послуги, які надаються через адміністраторів центру.

Загальна кількість 780 звернень від січня місяця:

- зняття з реєстрації місця проживання: 4 - вибули до м. Івано-Франківськ, 1-м.Чернівці та 12 – в межах ОТГ. Звернення із заявою на постійне місце проживання за кордон відсутні.

- реєстрація місця проживання:

  • реєстрація місця проживання новонароджених дітей -22;
  • прибули з м. Чернівці – 1, Коломия – 2, в межах ОТГ – 27;

- оформлено довідок про виготовлення ІД карток – 43;

- оформлено довідок про зняття реєстрації – 14;

- вклеювання  до паспорта громадянина України фотокартки при  досягненні  25- та 45- річного віку – 23;

-   послуги соціального характеру (державні соціальні допомоги; пільги; субсидії; довідки на харчування; установлення статусу, видача та продовження посвідчень батькам багатодітної сім’ї та дитини з багатодітної сім’ї та ін.) – 501;

- було видано 142 довідки різного характеру.

У приміщенні Центру надання адміністративних послуг, відповідно до договору про співпрацю, 1-й та 3-й четвер місяця з 10:00 до 13:00  проводиться прийом громадян уповноваженою особою Надвірнянської районної філії Івано-Франківського обласного Центру зайнятості.

Головний спеціаліст Надвірнянського відділу обслуговування громадян головного управління Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області здійснює прийом громадян кожен 2-й четвер місяця з 10:00 до 13:00

Відділ Центр надання адміністративних послуг  проводить прийом громадян:

 понеділок, вівторок середа, п’ятниця

 з 8:00 до 15:00 без перерви на обід

 Четвер з 8:00 до 20:00 без перерви.

Висловити свою думку щодо якості наданих адміністративних послуг громадяни мають можливість за допомогою скриньки для висловлення зауважень та пропозицій щодо роботи ЦНАП.