Фото без опису Фото без опису

Платформа Дія Центрів – моніторинг якості адміністративних послуг.

На сайті опублікований дашборд, на якому доступна інформація з аналітичними даними з усіх ЦНАП країни. Кожен охочий зможе відстежувати актуальну динаміку розвитку та модернізації мережі ЦНАП, також відділу ЦНАП Ланчинської селищної ради

Дія Центрів - мережа місць, де можна отримати всі необхідні протягом життя адміністративні послуги. Без черг. Без біганини. Без зайвих довідок.

Дія Центр

Сучасний державний сервіс у кожному куточку України.

Дія Центри — це one-stop shop із комплексом усіх необхідних послуг для громадян. Місце, де за один візит ви зможете розв'язати одразу кілька запитів. Замість кількох візитів заради однієї послуги. Сервіс у Дія Центрах зручний, швидкий, сучасний, безбар'єрний, простий, людяний, надійний, досконалий, доступний, прозорий, привітний та дієвий.

Для підвищення рівня задоволеності фізичних та юридичних осіб якістю адміністративних та інших публічних послуг, які надаються в центрах надання адміністративних послуг, 6 вересня 2021 року Мінцифри презентовано Платформу Дія Центрів, доступну за посиланням https://center.diia.gov.ua.

Відвідувачі можуть отримати основні сервіси:

- адміністративні послуги;

- консультації щодо онлайн-послуг;

- місця для самообслуговування;

- консультації щодо бізнесу (Дія.Бізнес).

Сучасний державний сервіс у кожному куточку України.

Дія Центри — це мережа ЦНАП, в яких запроваджені єдині стандарти щодо якості надання послуг — зручно, швидко, просто та людяно.

Пресреліз: https://thedigital.gov.ua/.../yak-mintsifra-znishchit... .

Презентація платформи у записі:

https://www.youtube.com/watch?v=XSbd6W1h14c.

Фото без опису