Фото без опису

4 серпня 2021 року з робочим візитом до Ланчинської селищної завітали заступник директора – начальник відділу активної підтримки безробітних Наталія Андрійович та фахівець з профорієнтації Ірина Кисляк.

«Головним завданням служби зайнятості є задовільнити потреби роботодавців у працівниках та надати пропозиції роботи людям, які її шукають. Тому  дуже важливо, щоб і з боку керівництва громади було розуміння , що легалізація зайнятості є одним з основних джерел наповнення бюджету», - наголосила Наталія Андрійович.

В ході зустрічі з селищною головою Надією Данилюк та керівником відділу Центр надання адміністративних послуг Наталею Грицюк було проаналізовано результати співпраці  та  обговорено  питання щодо подальшого  проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення та роботодавців, можливості створення нових робочих місць, організації громадських та інших робіт тимчасового характеру, професійного навчання громадян, в тому числі за сприянням служби зайнятості, розвитку підприємницької  ініціативи серед жителів ТГ та надання соціальних послуг .

«Служба зайнятості – сервісна установа, яка виконує вкрай важливу соціальну функцію, допомагаючи людям» – наголосила Надія Данилюк наприкінці зустрічі.

Фото без опису

А також в ході робочго візиту Наталія Андрійович зустрілася з начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту Михайлом Ковальчуком. Адже ще одним і не менш важливим напрямком роботи служби зайнятості є профорієнтаційна робота з молоддю, яка стоїть на порозі вибору професії, тому з метою обговорення подальшої стратегії співпраці.

Михайло Петрович в свою чергу зауважив,  що профорієнтаційна робота проводиться в потрібному руслі, та наголосив, що таку роботу потрібно проводити не тільки з учнями, а й з їхніми батьками та вчителями. Тільки в такому разі можна досягнути бажаного результату.

Фото без опису Фото без опису

      Фахівець з профорієнтації Ірина Кисляк провела виїзний захід для жителів Ланчинської громади та проінформувала про соціальні послуги, які надає служба зайнятості, ознайомила з переліком вакантних посад та ПОУ, які здійснюють підбір персоналу. А також фахівці районної філії відвідали комунальне підприємство «Комунальне некомерційне підприємство центр первинної медико-санітарної допомоги Ланчинської селищної ради» та поспілкувалися з інспектором відділу кадрів Марією Голіней.