Фото без опису          

Фото без опису    Фото без опису

 

Фото без опису

 

25 липня 2019 року відбулася зустріч селищного голови Володимира Поповича з регіональним координатором Тетяною Лебухорською та регіональним спеціалістом Наталією Кобельчак з  програми «U-LEAD з Європою». Обговорили перспективу відкриття центру надання адміністративних послуг (далі – ЦНАП) та технічне завдання в частині інституційного створення ЦНПАу. Оглянули стан виконання будівельних робіт приміщення, яке на стадії завершення. Програма «U-LEAD з Європою» надасть меблі й комп’ютерну техніку для основного офісу ЦНАП та у віддалене робоче місце (ВРМ) с.Добротів.

Принагідно нагадати, що ЦНАП в ОТГ це комфортне приміщення та некабінетна система обслуговування, створення зручних умови для відвідувачів: передбачені місця для очікування, облаштування дитячого куточка. Можливість отримання суб'єктами господарювання та населення адміністративних послуг у одному приміщенні за принципом «єдиного вікна» у чітко визначені строки.

Ланчинською селищною радою об’єднаної територіальної громади підписано угоду з програмою «U-LEAD з Європою», яка є однією з найбільших програм міжнародної технічної допомоги для України з підтримки децентралізації, що фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.