5 березня у м.Києві відбулася конференція «Початок нового партнерства: перші результати та церемонія підписання Меморандумів», під час якої голова селищної ради ОТГ Попович Володимир Васильович підписав Меморандум про початок роботи з виконавцями Фази Впровадження Програми «U-LEAD з Європою» в частині створення та модернізації Центрів надання адмінпослуг (ЦНАП).

Участь у конференції вяли Геннадій Зубко – Віце-прем'єр-міністр, Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України, Лев Парцхаладзе – заступник міністра регіональногорозвитку, будівництва та ЖКГ, Мартін Хагстрьом Посол Швеції в Україні, Штефан Шльойнінг – голова Програм співробітництва Представництва ЄС в Україні.

Необхідно зазначити, що під основний офіс ЦНАП було обрано приміщення запропоноване громадою у колишній адміністративній будівлі селищної ради. На даний час там проходять ремонтні роботи, із забезпеченням умов людям з інвалідністю.

Також,  селищною радою затверджено Положення про ЦНАП, Регламент роботи ЦНАП, графік роботи  ЦНАП, перелік послуг ЦНАП.

Програмою передбачено віддалене робоче місце, яке буде знаходитися за адресою: с.Добротів, вул. Незалежності 41, що дозволить наблизити найбільш затребувані адмінпослуги до його жителів, значно скоротити час їх отримання та зекономити кошти для проїзду.

Центр в ОТГ це комфортне приміщення та некабінетна система обслуговування, створення зручних умови для відвідувачів: передбачені місця для очікування, облаштування дитячого куточка. Можливість отримання суб'єктами господарювання та населення адміністративних послуг у одному приміщенні за принципом «єдиного вікна» у чітко визначені строки.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису