7 травня, у приміщенні  селищної  ради ОТГ відбулося перше засідання робочої групи з розробки Стратегії сталого розвитку Ланчинської  об’єднаної територіальної  громади  до 2025 року. Голова правління Громадського центру «Ділові ініціативи» Оксана Ковальчук та  експерт з реформування місцевого самоврядування Галина Васильченко представили презентаційні матеріали з питань стратегічного планування у громадах,  розповіли про алгоритм, основні етапи розробки Стратегії,  звернули увагу на основні проблеми, які виникають у процесі її розробки.  Крім того, в процесі засідання експерти надали відповіді на запитання, які   виникали  під  час  обговорення..

          До складу робочої групи  входять голова об'єднаної територіальної громади, представники селищної ради, депутати селищної ради, вчителі, медики,  підприємці,  представники Молодіжної ради, загалом – 40 осіб.

         Селищний  голова ОТГ Володимир Попович  подякував  запрошеним гостям за підтримку громади у розробці Стратегії розвитку та висловив  надію на те , що  розробка та впровадження Стратегії стане найважливішим кроком на шляху сталого   розвитку  громади.

Фото без опису