Фото без опису

    На хвилі послаблення карантину, ні на хвилинку не послаблюємо темпи роботи, особливо роботу  в рамкам співпраці з Програмою DOBRE. Сьогодні  робоча група створена з фахівців ради провела надзвичайно важливе засідання, а саме вимірювання спроможності Ланчинської громади за інструментом PMCI-оцінювання, який передала громаді Програма DOBRE. Даний інструмент та техніка оцінювання дуже унікальна, адже громада оцінюється самими ж представниками громади, працівниками ради, комунального підприємства, депутатами, членами виконавчого комітету та молодіжної ради. А вимірювання проводиться по 20-м різним показниках, що розділені між 4 компонентами, а саме: Лідерство та управління, Управління фінансами, Надання послуг та Участь громадськості. Кожен із 20 показників має бути оцінений за чіткою схемою та критеріями від 0 до 5 балів. Проте саме важливіше, щоб кожен із виставлених балів був підтверджений не словами (бо напевне кожен, хто читає цю статтю може подумати, що якщо оцінюють громаду не ззовні, а "свої", то можна одразу виставити собі максимум), а наявністю документів, за якими стоїть багатоденна робота працівників ради, працівників комунального підприємства, депутатів, членів виконавчого комітету та молоді.

   Крім того, результати даного оцінювання будуть направленні на перевірку програмному спеціалісту Марині Дудяк, пізніше буде проведений вебінар щодо обговорення результатів та можливостей для доопрацювання, а також фінальний документ  буде направлений на підтвердження результатів у відділ моніторингу та оцінювання Програми DOBRE.

       Безсумнівно кожна громада мріє досягти рівня "ідеальної" громади, Ланчинська громада не є виключенням і маючи такого надійного партнера як Програма DOBRE ми з великою відповідальністю відносимось до всіх етапів співпраці, використовуємо унікальні можливості та інструменти, що дозволяють нашій громаді розвиватися, ставати кращими, ефективно працювати для підвищення якості життя наших мешканців