Фото без опису

Ланчинська селищна рада ОТГ працює за принципом максимальної прозорості та доступності процесу закупівель, взаємодії влади, бізнесу та громадськості та відповідно до вимог чинного законодавства України у сфері публічних закупівель. У своїй діяльності селищна рада керується принципом «Всі бачать все», адже кожен мешканець громади має вільний доступ до електронних закупівель.

Відповідно до звернення голови громади розпорядженням Івано-Франківської облдержадміністрації та обласної ради від 03.06.2020 року  № 295/363-р «Про спрямування залишку  коштів освітньої субвенції» виділено кошти на ремонт та придбання обладнання для їдалень (харчоблоків) закладів загальної середньої освіти області, в т.ч. передбачено кошти на покращення санітарно-гігієнічних умов їдалень Ланчинського ліцею Ю.Шкрумеляка та Добротівської гімназії.

На даний час оголошено тендерні закупівлі на товари, за пропозиціями керівників закладів освіти. Проведення тендеру передбачає здійснення конкурентного відбору учасників, з метою визначення переможця. Кожен з учасників, пропонує кращі умови за найнижчими цінами. Конкуренція між учасниками, є одним з основних принципів проведення публічних закупівель.