Бережім себе та будьмо оптимістами!

Бережім себе та будьмо оптимістами!

Місяць війни. Важко концентруватися на чомусь, крім новин і переживань за рідних, друзів і тих, хто сміливо бореться на фронті. Все це виснажує мозок – але ж  цього  тільки і чекає ворог.  Тому не падаємо духом і зміцнюємо ментальне здоров’я!

Обережно сказ!!!

Обережно сказ!!!

Сказ – гостре інфекційне захворювання тварин і людини, спричинене вірусом сказу. Характеризується розвитком своєрідного енцефаліту з пошкодженням центральної нервової системи.

ГРИП, ГРВІ та COVID-19 , як відрізнити?

ГРИП, ГРВІ та COVID-19 , як відрізнити?

          Грип – гостре респіраторне вірусне захворювання з повітряно - крапельним механізмом передачі, яке характеризується гострим початком, переважним ураженням верхніх дихальних шляхів і загальною інтоксикацією. Збудники хвороби віруси грипу типів А,В,С. Вони локалізуються в слизі верхніх дихальних шляхів хворих і виділяються у зовнішнє середовище під час кашлю, чхання.

СВЯТКУЙТЕ ЗДОРОВІ!

СВЯТКУЙТЕ ЗДОРОВІ!

У нашій країні новорічно-різдвяні святкування часто асоціюються з  багато накритим столом із безліччю страв. І, на жаль, смажена та жирна їжа, в’ялені  м'ясо та риба, салати з майонезним соусом стали традиційними атрибутами українського святкового меню.